Saramij

Disclaimer

Disclaimer

Algemeen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Tenzij anders is aangegeven. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

Privacy

Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon.

Hyperlinks en downloads
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover Saramij  geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze site downloadable items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC.

Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Saramij aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.