Saramij

Saraflex professionele gasslang ook bekend als Rational gasslang

Kwalitatief hoogwaardige professionele gasslangen

Saraflex gasslangen zijn standaard voorzien van het keurmerk BS 669: Part 2: 1997, zoals ook wordt vereist door o.a. Gastec. Saraflex gasslangen zijn speciaal ontworpen voor horeca en grootkeuken toepassingen, maar kennen meerdere toepassingen. Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid  staan bij ons bovenaan.  Niet voor niets heeft de marktleider op het gebied van combisteamers gekozen voor onze flexibele hoogwaardige gasslangen. Deze gasslang staat ook wel bekend als de Rational gasslang.

Saraflex, de standaard flexibele gasslang, ook bekend als Rational gasslang

Wist u dat een flexibele RVS gasslang verplicht is in de grootkeuken voor het gedeelte achter inbouw kooktoestellen, ovens, combisteamers, stoomovens, fornuizen, pizza ovens, wok branders etc. Het loskoppelen is heel eenvoudig, de snelkoppeling zal direct de gastoevoer afsluiten, zodat het schoonmaken achter de keukenapparatuur in alle veiligheid kan gebeuren.

Rational gasslang Flexibele gasslang met snelkoppeling en beveiligingskabel
Klik op de afbeelding voor meer details

De Saraflex flexibele RVS gasslang is de oplossing voor het aansluiten van gas apparatuur welke voor service of schoonmaak doeleinden eenvoudig afgekoppeld moeten kunnen worden. Voor een optimale veiligheid wordt ook een trekontlasting standaard bijgeleverd.  De koppeling is volledig verchroomd en deze kan in tegenstelling tot koperen koppelingen niet verkleuren of groen uitslaan. Dit is een absolute pré voor het gebruik in de groot keuken branche. De Saraflex gasslang is standaard voorzien van een duurzame antibacteriële gele beschermmantel met coating, welke permanent rimpelloos en glad blijft, zo voldoet deze slang aan alle hygiënische kwaliteitseisen (easy clean). Tevens is deze mantel hitte en scheurbestendig. De binnenzijde van deze slang is voorzien van een spiraalvormig gegolfde RVS (316) slang, welke bekend staat om de uiterst flexibele eigenschappen. Saraflex gasslangen zijn geschikt voor alle gassoorten (aardgas, propaan, butaan). Om niet alleen flexibiliteit te waarborgen, maar ook het aan- en afkoppelen te vereenvoudigen, is deze slang standaard voorzien van een snelkoppeling. Deze gas snelkoppeling is standaard voorzien van een afsluitklep, welke direct wordt afgesloten indien de koppeling wordt losgekoppeld. Op deze wijze is veiligheid permanent gegarandeerd.

Tip: Overige toepassingsmogelijkheden

Er zijn natuurlijk meer toepassingsmogelijkheden. Dit is waar onze klanten onze gasslangen ook voor gebruiken. De gasslang is uitermate geschikt om woonboten en boten op de gasaansluiting aan de wal of kade aan te sluiten. Tevens kent deze  gasslang toepassingen in de veeteelt, landbouw en tuinbouw, om bijvoorbeeld heaters of kachels in een stal of schuur flexibel aan te sluiten.

Wat wordt er geleverd?

  • Flexibele RVS gasslang met rimpelvrije antibacteriële buitenmantel “Easy clean”
  • Snelkoppeling
  • Trekontlasting
  • NL montage handleiding
  • Geleverd in een stofvrije hoes
P1040475
Klik voor details
De hardlopers altijd op voorraad:

Bestellen kan via de webshop, of stuur gewoon even een email naar Referenties op aanvraag verkrijgbaar, en indien gewenst kunnen andere diameters/lengtes ook als maatwerk geleverd worden.