Saramij

Kalkproblemen oplossen – Waterontharding en antikalk

Kalkproblemen oplossen

Saramij richt zich ook  op ontharding  en behandeling van water en kan ook voor u, definitief, de kalkproblemen oplossen. Dankzij de gepatenteerde Hydroflow antikalksystemen kunnen wij kalkaanslag voorkomen en bestaande afzetting verwijderen.  Dit zonder zout en chemicaliën. Duurzaam en milieuvriendelijk. Onze waterbehandelsystemen zijn een grote doorbraak op het gebied van ontharding én ontkalking. Ook zeer efficiënt om kalkaanslaag in de boilers van Quookers en Daalderop kranen te voorkomen.

Dit betekent

Geen kalkaanslag meer in uw woning/bedrijfspand of in apparatuur zoals combi steamers,  stoomovens, vaatwassers, koffiezetters, waterkoelers, keukens, wasmachines etc.

  • Geen chemische reinigers en ontkalkers meer nodig
  • Minder gebruik van zeep en wasmiddelen
  • Langere levensduur van uw apparatuur zoals combiketel, boiler, wasmachine, vaatwasser, stoomovens, stoomcabines en andere apparaten met verwarmingselementen
  • Geen wit uitgeslagen en verkalkte uitloop van o.a. kranen en douchekoppen meer

 

Hydroflow HS38

De Hydroflow HS38 is ontwikkeld voor gemiddelde   woonhuizen en kleine installaties...Meer info: HS38Saramij - Kalkproblemen oplossen

Steamklear S38

De Hydroflow Steamklear S38 is ontwikkeld voor   grotere huizen, zwaardere installaties, Quookers, Daalderop kranen, stoomcabines etc… Meer info: Steamklear

Hydroflow Pro

Hydroflow heeft ook een uitgebreide range voor  industriële toepassingen. Voor een advies op maat of een passende offerte. Neem contact met ons op.Bekijk of download hier de Saramij flyer in PDF formaat voor meer uitleg over de werking van het systeem.

De hydroflow pro

Spa- en AquaKlear

Hydroflow heeft ook een uitgebreide range voorSpa’s/Jacuzzi’s en zwembaden. Voor een advies op maat of een passende offerte, neem contact met ons op.

Bekijk of download hier de Saramij flyer in PDF formaat voor meer uitleg over de werking van het systeem.Hydroflow Spaklear

 

Werking Hydroflow systemen

De Hydroflow systemen zorgen er voor dat grote hoeveelheden kalkdeeltjes die in het water aanwezig zijn, zich niet meer kunnen afzetten in de vorm van kalk en ketelsteen. Ketelsteen heeft een isolerende werking op verwarmingselementen en geeft daardoor energie verlies (1 mm geeft al 10% verlies). Ook kan doorbranden van deze elementen door kalkafzetting het gevolg zijn.
Onze Hydroflow waterontharders zenden continu 24 uur per dag, 7 dagen per week een variërend radiogolfsignaal uit en hebben, anders dan magneten, een constante werking op zowel stilstaand als stromend water. In uw gehele waterleidingsysteem kan kalk zich niet meer afzetten, omdat het in het water opgeloste calcium dusdanig wordt gebonden, zodat het zich niet meer kan hechten.
Oude kalkaanslag wordt eveneens afgebroken.
De tijdsduur van de verwijdering hangt af van het volume en de stroomsnelheid van het water, de poreusheid van de oude kalkaanslag of ketelsteen, variaties in temperatuur en waterdruk. In de meeste gevallen gaat het verwijderingsproces vrij snel en tot 95% of meer van de oude kalkaanslag is afgebroken of verwijderd in de eerste 3 tot 4 maanden.

De Hydroflow bevat geen magneet!

De Hydroflow waterontharders werken met een wereldwijd gepatenteerde radiogolf generator. Deze zorgt er voor dat 24 uur per dag en 7 dagen per week door het gehele leidingsysteem radiogolven gestuurd worden. Dit werkt zowel bij stilstaand als stromend water. Het is dus heel wat anders dan de vaak zeer voordelig aangeboden ‘magneet’-oplossingen. Een magneet beïnvloed het water alleen op de plek waar het apparaat is bevestigd en zorgt voor een kortdurende en plaatselijke behandeling. Kalkproblemen oplossen is voortaan eenvoudig.
Het wereldwijd gepatenteerde Hydroflow systeem behandelt continue het gehele leidingsysteem. Zowel stroomopwaarts als -afwaarts.

Technische informatie en leveringsprogramma

Bekijk of download hier de Saramij flyer in PDF formaat voor meer uitleg over de werking van het systeem.

Garantie ‘Niet tevreden? Geld terug’

Wij zijn overtuigd van de werking van ons product en daarom bieden wij u tot 12 maanden na aankoopdatum (op factuur) de unieke ‘NIET TEVREDEN? GELD TERUG’ garantie. En daarnaast nog eens 2 jaren op de werking van de apparatuur.